Lid worden

Wil je lid worden van ons Voedselkollektief? Welkom! Lees hieronder hoe dat gaat.

Je kunt een informatiebijeenkomst bezoeken die wij regelmatig houden. Dat is handig om beter te horen hoe het collectief werkt en wat de uitgangspunten zijn.

Meld je aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst op donderdag 27 januari 2022 van 19.30 u. tot circa 20.30. Afhankelijk van de coronasituatie zal het een online bijeenkomst of een bijeenkomst op locatie zijn.

Jij bent vast nieuwsgierig hoe het eraan toegaat bij ons collectief. Kijk dan naar dit korte filmpje  – klik hier.

Rechtstreeks inschrijven

Of je kunt hier rechtstreeks inschrijven. Dat kost maar enkele stappen:

  • Het invullen van het inschrijfformulier.
  • Daarbij hoort ook het aangeven op welke manier je een actieve bijdrage kunt leveren aan het Voedselkollektief. Alle leden dragen bij aan het collectief. Lees hierover Samen actief voor het voedselkollektief Amersfoort
  • Het overmaken van het inschrijfgeld van € 20,- over op rekening NL07 TRIO 0197 832 091 t.n.v. St. Fin. Voedselkollektief A’foort.

Dan krijg je op elke zondagavond van het bestelteam een mailtje met de link naar het bestelsysteem.
Bestellen kan van zondagavond vanaf de mail tot en met dinsdagavond 18:00.

De winkel is open op donderdag van 17:00 tot 21:00 en vrijdag van 9:30 tot 11:00 bij De WAR,  Geldersestraat 6, 3812 PP Amersfoort.

Wij brengen jou ook in contact met de coördinator van je team. Dan kunnen jullie onderling bespreken hoe je wordt ingeroosterd.

Je kunt je opgeven en bijbehorende keuze aangeven in het inschrijfformulier.

Inschrijven Voedselkollektief Amersfoort

Voordelen voor de deelnemers

• Zeer betaalbaar biologisch eten
• Verse seizoensproducten
• Zonder pesticiden, kunstmest en bewaarmiddelen geproduceerd
• Uit de eigen regio
• Zonder verpakkingsmaterialen
• Netwerk van ‘bewuste consumenten’

Verser dan vers

Voedselkollektief Amersfoort: Afhalen bij de GlindBinnen een straal van 25 km van Amersfoort haalt het Voedselcollectief haar biologische producten op bij diverse telers en boeren, groot en klein. In de ochtend geplukt en ’s avonds al op je bord. Zonder tussenkomst van een groothandel of winkel, waardoor er een eerlijke prijs voor de boer en voor de leden van het collectief is.
Vers en gevarieerd van het land naar eigen keus zonder zelf een tuin te hoeven onderhouden. Maar wel samen gezellig en actief zijn voor een andere manier van consumeren. Je bestelt wat je wilt hebben; je hoeft geen vaststaand pakket af te nemen.