Financieel lenen voor verduurzaming pand van de War mogelijk

De War wil één van de duurzaamste plekken worden in Amersfoort, zodat ook toekomstige generaties verantwoord gebruik kunnen van deze plek.

Op dit moment is het pand slecht geïsoleerd. Als eerste stap wordt het pand daarom zo veel mogelijk energetisch verduurzaamd in de vorm zonnepanelen, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. Deze maatregelen betalen zich, zeker met de huidige energiecrisis, snel terug. Dit vereist wel een financiële investering.

Je kunt nu bijdragen met een particuliere lening. Hoe meer schouders de last dragen, hoe comfortabeler we allemaal gebruik kunnen maken van het pand.

Eerste stap is nu om te inventariseren wie er van de leden van het Voko de mogelijkheid en de wil heeft om geld uit te lenen. Het gaat om een geldbedrag van minimaal 500 euro tegen een te kiezen rentepercentage van 0 of 2% en een looptijd van 3, 5 of 10 jaar.

Hieronder vind je het inventarisatieformulier, de verduurzaming scenario’s en een voorbeeld van de leenovereenkomst. Bij interesse stuur een mail met je contactgegevens naar vokowarcontact@gmail.com.