VOKO ophaalpunt in Amersfoort Noord

Na een proefperiode met een kleine groep, gaan we nu het ophaalpunt in Amersfoort Noord breder uit te rollen. Met ingang van 1 oktober kan eenieder die daar gebruik van wil maken, bestellen voor Noord. Het is fijn dat op deze manier onze Noord leden toch gebruik kunnen blijven maken van het Voedselkollektief.

Het bestellen en afhalen voor Noord gaat als volgt:

Bestellen:

Als je in Noord wilt ophalen, dan kun je dat aangeven middels Noord voor je voornaam als je de bestelling doet. Voor mij zou dat dan dus zijn voornaam Noord Annette achternaam Boersen (geen aanhalingstekens o.i.d. gebruiken).

Afhalen:

Het afhaalpunt in Noord is bij Lizette van Brandwijk in Kattenbroek, en ophalen kan op donderdagavond tussen half 9 en 9. Op deze locatie zal ook een pinapparaat zijn om je boodschappen af te rekenen.

Er zullen boodschappentassen rouleren voor de Noord bestellingen. De lege tas van de vorige keer kun je bij het afhalen van je bestelling weer inleveren zodat daar de boodschappen van de volgende week weer in kunnen.

Gezocht:

We zoeken nog VOKO-ers die af en toe de Noord bestelling vanuit de WAR naar het ophaalpunt in Noord willen brengen. Geef het even aan als je dat wilt doen (mailen aan aboersen12@gmail.com)? Als je gebruik wilt maken van het afhaalpunt in Noord is het fijn als je ook af en toe de bestellingen op wilt halen.

Overig:

Verder is het voor eventuele praktische afstemming handig als we inzichtelijk hebben wie er (af en toe) gebruik willen maken van het Noord afhaalpunt. Als je hier gebruik van wilt maken, zou je dat dan door willen geven aan aboersen12@gmail.com. Voor de inventarisatie is dat destijds ook gevraagd, maar nu we dit gaan uitrollen is het goed om dit (nogmaals) in kaart te brengen. We hebben nu ook een Noord app groep en dan kunnen we je daar ook aan toevoegen.