Smakelijke, nieuwe start van ons Chauffeurscafé

Het overleg van ons Ophaalteam was wat in de benen gezakt, doordat de maaltijden bij De Expeditie niet meer mogelijk waren. Lekker samen eten is dus een belangrijk bindmiddel!

Dat heeft Hero, een nieuwe chauffeur met Indische roots, eens goed beetgepakt. Hier zie je haar menu dat inderdaad het water in de mond doet lopen.

Bij Annemiek thuis vond het deze keer plaats, en elke chauffeur heeft betaald, voor alle duidelijkheid. Op twee na, ware alle chauffeurs aanwezig. Een succes dus!

Regulier overleg

Denk nu niet dat er alleen gekaand is. Onder leiding van coördinator Aletha is er serieus overlegd. Om jullie een beeld te geven:

  • De afstemming met De Nieuwe Graanschuur(DNG) over het meenemen van hun bestellingen. Soms past het er niet bij in de auto, en dan hoort DNG dat er laat waar zij knorrig van worden. Afgesproken is dat de chauffeur vooraf inschat of het erbij past, en dat meldt bij DNG. Dat kan echter voor nieuwe chauffeurs behoorlijk lastig zijn.
  • De krattenadministratie: alles op hondjes zetten bij aankomst. Dat maakt het makkelijker voor het opbouwteam in de donderdagmiddag. Terugbrengen van de kratten naar de leveranciers is nog best lastig, met name voor de nieuwe chauffeurs.
  • Afstemming met andere teams.