Leden Voedselkolletief schenken planten aan de nieuwe plek van De WAR

In de loop van 2021 gaat het Voedselkollektief over naar de nieuwe locatie van De War aan de Heiligerberweg 34-36. Daar wil het Voedselkollektief natuurlijk bijdragen aan leveren.

Wekelijks wordt er op zondag al hard gewerkt aan het groen aan de Heiligenbergerweg 34-36 vooral door een parkeerplaats om te toveren tot een pracht binnentuin. VOKO-leden zijn daar elke zondag vanaf 12 uur ook welkom (en soms al aan het werk). Naast stenen eruit halen, moeten er natuurlijk ook nieuwe planten in gezet worden.

Tegels tillen bij de nieuwe War

Vandaar dat je als VOKO-lid deze week enkele vruchtdragende planten kunt aanbieden om te doneren. Door ze op te nemen in je bestelling (en zelf af te rekenen bij je eigen bestelling) komt de plant vanzelf via onze winkel bij De WAR terecht. Het betreft : goji bes (plant) van Très Jolie of Glinstertuin, de zomerframboos van Très Jolie of Glinstertuin,  De herfstframboos rood (plant)  van Très Jolie en de Loganberry kruising framboos-braam van de Glinstertuin

De WAR én VOKO hopen aan de Heiligenbergerweg 34-36 o.a. een goede plek te realiseren voor ecologisch tuinieren, eten en genieten. Dit is een mooi begin en een geste van VOKO leden. We hopen deze zomer over te gaan naar de nieuwe WAR en zullen dat met andere feestelijkheden grootscheeps begeleiden.