Help mee op de Voko-dag

Op 28 augustus zijn alle leden van harte welkom op de Voko-dag. De organisatie is voor verschillende onderdelen ook nog op zoek naar helpende handen. Geef je snel op bij het communicatieteam of bij de betreffende contactpersoon.

Voordat er opgebouwd kan worden, moeten de tenten, klapstoelen en tafels naar het de Nieuwe War aan de Heiligerbergerweg getransporteerd worden. Wil je daaraan meehelpen? Geef je dan op bij Heleen van Elst: heleenvanelst@gmail.com .

Er zijn ook mensen nodig om vooraf de tenten op te zetten en de tafels en stoelen te plaatsen. Vind je het leuker om mensen te ontvangen met een kop thee of later te voorzien van een drankje? Of help je liever na afloop mee om de boel weer af te breken en op te ruimen? Voor deze activiteiten geef je je op via communicatieteamvoko@gmail.com (met vermelding van ontvangst – drankjes – op/afbouw).

Een onderdeel van de Voko-dag is de smaakspeurtocht. Ook voor het bemensen van de tafels is hulp nodig, bijvoorbeeld om diverse producten neer te zetten en uitleg te geven. Wil je hierbij helpen? Opgeven via hermanschlooz@gmail.com.