Zomer-actie Leden-werven-leden

Wij kunnen nog steeds goed nieuwe leden gebruiken. Wil jij daar ook aan meehelpen?
Komende weken geven wij je een brief (zie hieronder) en wat folders mee bij jouw bestelling. Die kun jij aan een geschikte bekende geven of neerleggen op een plek die jij geschikt acht.
Fijn te weten dat wij afgelopen week weer 4 nieuwe leden hebben ingeschreven..

 

 

Juni/juli 2019

Beste …………………………………..,

Deze zomer willen we, net als vorig jaar, weer nieuwe mensen interesseren voor het Voedselkollektief en daarbij is jouw hulp van harte welkom ! Hierbij ontvang je twee wervingsfolders om uit te zetten in je eigen netwerk. Denk aan je buren (de buurt-bbq?), kennissen, familieleden en collega’s die enig gevoel voor ‘biologisch, groen en duurzaam’ hebben. 
 Denk ook aan plaatsen waar wellicht gelijkgestemden komen (school, buurtcentrum, gezondheidscentrum, yogacursus).

Proefbestelling?
Bij interesse kun jij die persoon uitnodigen voor een proefbestelling. Stuur de bestelmail daartoe door. Houdt er contact over en ga na de eerste bestelling mee naar de winkel om iemand wegwijs te maken en te kijken of hij/zij tevreden is over het aanbod. Kandidaat-leden kunnen reageren op de website www.voedselkollektief.nl onder ‘over ons’, en worden dan uitgenodigd voor een info-avond.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met het wervingsteam: Hans Hubregtse (06 40880418), Gea Hogenbirk, Maroesja van Oeveren

Dank je wel alvast en veel succes !